Några av våra referenser

Här kan du läsa lite mer om några av våra projekt

PDL

Företagsetablering | Rådgivning

En av världens största aktörer inom padel. Vi har hjälpt företaget med etableringar i södra Sverige där vi stöttade upp PDLs befintliga etableringsteam i deras arbete.

NS Fastigheter

Lokalförmedling | Rådgivning

Kunden har tagit över en fastighet på en fin adress i centrala Kalmar. Efter förvärvet tog vi fram en utvecklingsplan för fastigheten där vi var med i hela processen från idéskiss, till att ta fram ett koncept för fastigheten, till uthyrning. Vi förvandlade fastigheten från att vara ett restaurangtorg till att bli ett av Kalmars finaste kontor, där miljardbolaget Consid har flyttat in.

TIER

Företagsetablering

Världens största aktör inom elscootrar. Vi har hjälpt företaget med etableringar runtom i Norden, hjälpt de med att främst hitta lagerlokaler utefter deras behov & önskemål, samt varit med i deras expansiva resa.

SBB

Lokalförmedling | Rådgivning

Vi har hjälpt SBB med bland annat uthyrning på flera orter, sett över några av deras innehav för att se om lokalerna kan exempelvis uppdelas, förbättras eller eventuellt renoveras för att kunna få ut så bra hyra som möjligt. 

Kalmarhem

Rådgivning | Lokalförmedling

Det kommunala fastighetsbolaget har vi hjälpt med att stötta gällande lokalfrågor, strategiskt arbete samt uthyrning. Vi har även utbildat och lett personalen för att arbeta och utveckla deras arbete kring lokalfrågor.

Lokalförmedling

Klövern, Corem, SBB, LW Fastigheter m fl

Vi har även hjälpt andra fastighetsbolag, stora som små, att hitta nya hyresgäster till deras outhyrda lokaler.

Hör av dig!

Vi hjälper dig oavsett om du behöver hjälp med att hitta en liten lokal, eller etablera ert företag på ny mark. Inget projekt är för stort eller för litet för oss.