Få hjälp att hitta drömkontoret – utan att det kostar en krona

I jakten på den perfekta lokalen är timing allt – de bästa objekten försvinner ofta innan de hunnit komma ut på marknaden.

1.

Du fyller i formuläret

och får en dedikerad projekt-ledare som hjälper dig.

2.

Vi scannar alla sajter

för lediga lokaler på öppna marknaden.

3.

Vi kontaktar fastighetsägare

för att hitta guldkornen som ännu inte släppts.

4.

Vi sammanställer allt

och söker gärna vidare tills vi hittar din perfekta match.

Några av våra Lediga Lokaler i Lund


Hyra lokal i Lund

Välkommen till oss på Visions Fastigheter! Vi finns här för att hjälpa er som vill hyra en lokal i Lund. Oavsett om ni är på jakt efter en hyresfastighet för ett större företag, om ni vill hyra ett kontor i Lund, eller om ni vill hitta en butikslokal som finns tillgänglig för uthyrning ser vi till att ni kan hitta rätt. Med vår hjälp är det enkelt att hitta lokaler att hyra i Lund!

Hyra lokal i Malmö

Välkommen till oss på Visions Fastigheter! Vi finns här för att hjälpa er som vill hyra en lokal i Lund. Oavsett om ni är på jakt efter en hyresfastighet för ett större företag, om ni vill hyra ett kontor i Lund, eller om ni vill hitta en butikslokal som finns tillgänglig för uthyrning ser vi till att ni kan hitta rätt. Med vår hjälp är det enkelt att hitta lokaler att hyra i Lund!

Vi hjälper er att hitta rätt lokal

Som branschaktiva företagare är vi fullt medvetna om hur viktig arbetsplatsen kan vara för företagets utvecklings- och tillväxtpotential. Vi har själva varit på jakt efter den perfekta lokalen för just oss, där vi hade höga krav kring vad denna plats skulle uppfylla för att tillgodose våra behov och önskemål. Det var inte helt lätt. 

Vi vill att ni som företagare ska ha möjligheten att på ett enkelt, smidigt och tryggt sätt hitta en passande lokal att hyra i Lund. Vi vill hjälpa er att hitta en lokal som tillgodoser era specifika krav. För att göra just det krävs det inte mer än att ni vänder er till oss med era önskemål, så ser vi till att hitta bästa möjliga lösning efter det.

Ett brett utbud av lokaler för uthyrning

För er som är på jakt efter en företagslokal att hyra i eller i närheten av Lund finns det gott om alternativ att välja mellan. På vår sajt, Vision Fastigheter.se, kan ni utforska ett brett utbud av fina hyreslokaler i trivsamma områden runt om i Lund. 

Vi kan förse er med en mängd olika förslag vad gäller läge, storlek och utformning, så att ni kan hitta rätt. Är det en butikslokal ni är ute efter? Eller är ni på jakt efter att hitta den optimala industribyggnaden? Eller är det dags att utöka företaget med ett större kontor? Oavsett hur era specifika behov ser ut kan vi hjälpa er att hitta en passande lokal i Lund. 

Hyr en lokal i Lund - Steg för Steg

För att vi ska kunna hjälpa er krävs det bara att ni tar er igenom följande steg:

  1. Besök vår hemsida och gå vidare till ”sök lokal”.
  2. Fyll i de uppgifter som anges.
  3. Skriv in ett meddelande i textrutan.
  4. Ange era önskemål om läge och storlek, samt vilken typ av företagslokal ni vill hyra (tex kontor eller butik).
  5. Om ni har någon övrig relevant information att dela som kan underlätta vårt val, ange denna i rutan – ju mer information vi får desto lättare blir det att hitta rätt.
  6. Skicka in er förfrågan.
  7. Klart! Vi kommer att återkomma till er så snart vi kan.

Vilka är de främsta fördelarna med att hyra lokal i Lund?

Det finns många fördelar med att hyra en lokal i Lund. Om ni vill ta steget och etablera ert företag i staden kan ni bland annat dra nytta av de stora utvecklings- och tillväxtmöjligheterna som Lund erbjuder, som bland annat kommer från det stora intresse som finns för staden överlag.

Lund är känt som en av Sveriges största studentstäder, vilket bara i sig innebär enorma möjligheter för företag som håller till där. Varje år är flera tusentals studenter såväl som nyexaminerade på jakt efter nya arbetsmöjligheter – om ni är i behov av ny personal, fler anställda eller andra tillskott är möjligheterna med andra ord väldigt stora.

Lund är en populär stad för företagare

Med tanke på stadens centrala placering i södra Sverige besöks Lund också både av svenska och utländska turister under årets alla säsonger. Kommunen har ett strategiskt läge i en region som klassas som en av Sveriges mest attraktiva och expansiva, vilket såklart påverkar intresset för staden bland både besökare och företagare.

 Dess attraktiva anmärkning innebär också att det finns en hög efterfrågan på lokaler och fastigheter, vilket ger ett begränsat utbud. Att ta hjälp för att hitta en tillgänglig lokal som matchar behoven kan därmed vara högst värdefullt. När ni väl lyckas hitta rätt är sannolikheten stor att intresset för ert företag kan växa rejält i takt med att er verksamhet blir mer etablerad i staden.

Det breda utbud av andra företag och verksamheter som finns i Lund bildar tillsammans en stark samverkan såväl som ser till att en hälsosam nivå av konkurrens upprätthålls. Kan ni hitta en plats för er i staden är potentialen som finns att ta del av väldigt stor på många sätt och vis.

Vår områdesexpertis gör skillnad

Genom att hitta en lokal att hyra i Lund som passar er kan ert företag ges goda möjligheter att växa och utvecklas precis på det sätt ni önskar. Ni kan känna er trygga med den kunskap och områdesexpertis som vi på Visionsfastigheter besitter, där vi ser till att göra det bästa valet för just er verksamhet. 

Vad bör jag tänka på när jag söker efter lediga lokaler i Lund?

Genom att ta hjälp av oss för att hitta lediga hyreslokaler i Lund säkerställer ni att ni på enklast möjliga sätt kan hitta den bästa lösningen för er. Vi ser till att alla steg i processen genomförs på rätt sätt, från det att ni börjar leta tills det att ni skriver på det slutgiltiga avtalet. 

Samtidigt som vi säkerställer att allt görs rätt från början är det viktigt att ni som företag är medvetna om att de val ni gör kan komma att vara avgörande i processen. Det vill säga, vi kan ge er förslag på lokaler som tillgodoser era behov och önskemål på bästa sätt om ni redan innan ni kontaktar oss har en någorlunda uppfattning om vad ni söker. 

Område och läge kan vara A och O

Det som framförallt kan vara avgörande i frågan om vilken lokal som passar er bäst är läget. Beroende på var i Lund ni väljer att hyra kan det komma att ha stor påverkan på företagets utveckling och tillväxt, vilket i sig är avgörande för era resultat såväl som er framgång. Att välja rätt läge utifrån företagstyp och ambitioner kan alltså göra stor skillnad.

Självklart kan vi med vår kunskap och områdesexpertis vägleda er i rätt riktning när ni kommer till oss med er förfrågan – vi har koll på vilka olika områden och lägen som kan vara mest passande för olika företag i Lund, vilket vi ser till att applicera även på er. Vi gör helt enkelt allt för att ni ska kunna hitta rätt.

Annat som är bra att ha koll på

Utöver område och läge i Lund är det även viktigt att ni som hyresgäster är överens med hyresvärden när det kommer till saker som regler och villkor, hyra, avtalsperiod, etc. Vi sköter gärna allt vad gäller kontakt och kommunikation sinsemellan, men det gäller att ni i grunden är nöjda med det som både lokalen och hyresvärden har att erbjuda för att det ska bli rätt. 

Med oss på Visions Fastigheter kan du känna dig trygg i alla lägen. Vi ser till att ni på ett smidigt sätt kan hitta en lokal att hyra i Lund som uppfyller alla era krav enligt en skräddarsydd lösning. Er personliga fastighetsmäklare tar varje liten detalj i beaktande och värdesätter personlig kontakt med er under processens alla steg tills det hela är klart. 

Vilka är de mest populära områdena för att hyra lokal i Lund?

Intresset för att hitta lediga lokaler i Lund är rätt stort. Det innebär att efterfrågan är hög, samtidigt som utbudet kan vara något begränsat. För er som, likt många andra, är på jakt efter en passande företagslokal att hyra kan det därmed krävas att man är lite flexibel och anpassningsbar i sina behov och önskemål om man vill ha möjligheten att hitta något. 

Detta gäller speciellt för er som är intresserade av att hyra en lokal i något av Lunds mest populära områden. Beroende på vilken typ av företag du önskar starta upp eller etablera i staden kan frågan om vilket som är det mest populära området variera. 

Industrier

För er som vill hyra en lokal för industri i Lund är områden som Sandby, Hasslanda, Dalby och Veberöd väldigt populära. Dessa ligger en bit utanför Lund, men i bra och lättillgängliga lägen, och är därmed högst attraktiva för industrier som vill vara en del av stadens system. Utbudet kan vara begränsat och priserna höga, men vi hjälper er att hitta bästa möjliga lösning!

Kontor och butiker

Om ni istället vill hyra en lokal för ett kontor, för en butik eller för annan verksamhet som gynnas av ett centralt läge är följande områden de mest populära:

  • Centrala Lund
  • Centrum 
  • Östra Torn

 

Oavsett vilken typ av företagslokal som kan passa er och vilket läge ni är intresserade av i Lund kan vi på Vision Fastigheter hjälpa er att hitta rätt. Vi erbjuder ett komplett utbud av lediga lokaler att hyra i Lunds alla olika områden, av olika storlek och utformning, för alla behov och önskemål. Vänta inte med att skicka in er ansökan eller ta kontakt med oss om ni vill få hjälp!

Vad kostar det att hyra en lokal i Lund?

Ni som vill hyra en lokal i Lund bör ha koll på att olika områden och lägen värderas på olika sätt på marknaden. De områden som är mest attraktiva för industrier, större bolag och olika företagsbyggnader kommer innebära ett mer begränsat utbud och högre priser för er vars företag klassas in under den kategorin. 

Det samma gäller för er som vill hyra en lokal för butik eller kontor, där det istället är mer attraktivt att ha en lokal i de centrala delarna av staden. Efterfrågan och utbud styrs alltså främst av företagstyp och läge. Här brukar man tala om att det i Lund finns olika lägen för uthyrning av lokaler; AA, A, B och C, där AA är det absolut bästa.

Väljer man att hyra en lokal med AA- eller A-läge kommer priset naturligt bli högre. I Lund kan det skilja allt från några hundra kronor till flera tusen kronor i månaden i hyreskostnad beroende på vilket område lokalen är placerad i. Vill ni komma ner i kostnad och hyra billigt gäller det att ni söker er till områden som är mindre attraktiva för just er typ av verksamhet. 

Vi på Visionsfastigheter finns alltid här för att hjälpa er hitta rätt lokal att hyra i Lund. Vi ser till att samtliga behov och önskemål tillgodoses på bästa möjliga sätt, där aspekter som läge, storlek, utformning och pris räknas in. Välkommen att kontakta oss – med vår hjälp kan ni tryggt och enkelt hitta lediga lokaler för uthyrning i Lund som passar er!

Har ni speciella krav, behov eller önskemål?

Oavsett vilka förutsättningar ni har eller kräver, så kan vi på Visions Fastigheter hjälpa till. Klicka på knappen och fyll i formuläret på nästa sida, så kontaktar en av våra fastighetsförmedlare er inom kort.

Våra kunder

Nedan finner du ett urval av företag som har anlitat oss