Få hjälp att hitta drömkontoret – utan att det kostar en krona

I jakten på den perfekta lokalen är timing allt – de bästa objekten försvinner ofta innan de hunnit komma ut på marknaden.

1

Du fyller i formuläret

och får en dedikerad projekt-ledare som hjälper dig.

2

Vi scannar alla sajter

för lediga lokaler på öppna marknaden.

3

Vi kontaktar fastighetsägare

för att hitta guldkornen som ännu inte släppts.

4

Vi sammanställer allt

och söker gärna vidare tills vi hittar din perfekta match.

Några av våra Lediga Lokaler i Kalmar


Hyra lokal i Kalmar

Letar ni efter en lokal att hyra i Kalmar? Då är ni varmt välkomna att vända er till oss på Visions Fastigheter! Med vår gedigna områdesexpertis och erfarenhet kan ni lita på att vi kan hjälpa er hitta rätt ställe. Ni kan när som helst besöka vår hemsida för att utforska det utbud av lokaler i Kalmar som finns tillgängliga för uthyrning genom oss. Där kan ni snabbt och enkelt få en uppfattning om vad som kan passa er och era behov bäst. Har ni några specifika önskemål kring läge, pris, storlek etc. Ser vi till att ta fram potentiella lokaler att hyra i Kalmar som kan vara passande. Vi på Visions fastigheter ser till att ni kan hitta en lokal att hyra i Kalmar med omnejd oavsett vad ni söker. Det finns hyreslokaler i centrala Kalmar såväl som en bit utanför staden, och det finns lokaler att hyra för både kontor, industri, butik och andra företag – I Kalmar finns det hyreslokaler för alla. Skicka in er förfrågan till oss så ser vi till att ni kan hitta rätt!

Hyra lokal i Malmö

Letar ni efter en lokal att hyra i Kalmar? Då är ni varmt välkomna att vända er till oss på Visions Fastigheter! Med vår gedigna områdesexpertis och erfarenhet kan ni lita på att vi kan hjälpa er hitta rätt ställe.

Hyr en lokal i Kalmar – steg för steg

Vår främsta ambition är att ni på smidigast möjliga sätt ska kunna hitta en hyreslokal i Kalmar som passar er. Det ska inte krävas mer än att ni vänder er till oss med era behov och önskemål. Därefter är det vårt arbete att förse er med olika förslag och alternativ kring lokaler att hyra i Kalmar som tillgodoser era krav. Och svårare än så är det inte.

Vänder ni er till oss på Visions fastigheter för att hyra lokal i Kalmar är processen smidig och sömlös. Ni tar kontakt med oss och beskriver er situation, och vi ser till att hitta bästa möjliga lösning utifrån det. Så här går det till steg för steg:

  1. Besök oss på Visionsfastigheter.se 
  2. Klicka dig in på ”Sök lokal”
  3. Fyll i era uppgifter och skriv ett meddelande i textrutan
  4. Ange era specifika önskemål kring vilken stad ni vill hyra i (Kalmar), om ni önskar något specifikt läge, föredragen storlek, samt vilken typ av företagslokal det gäller
  5. Uppge om ni har några övriga önskemål, detaljer eller information att dela med oss som kan underlätta i vår process om att hitta rätt hyreslokal till er.
  6. Skicka in er förfrågan – vi hör av oss så snart vi kan!

Vill ni komma i direkt kontakt med oss för att hitta passande hyreslokal i Kalmar? Då kan ni välja att kontakta oss per mail eller telefon – där får ni prata direkt med en av våra fastighetsmäklare som ser till att ta upp ett ärende utifrån er situation. Det finns även ett kontaktformulär att fylla i om ni föredrar det. 

På vår hemsida hittar ni all information om våra kontaktuppgifter. Välj det alternativ som passar er bäst så att vi tillsammans kan påbörja processen att hitta en lokal att hyra i Kalmar. Vi på Visions fastigheter ser fram emot att höra från dig.

Vilka är fördelarna med att hyra en lokal i Kalmar?

Kalmar har sen länge varit en högst omtyckt och välbesökt stad i Sverige. Visste du att Kalmar till och med är en av Sveriges äldsta städer? Idag kan de som besöker staden utforska en bred variation av historiska minnesmärken och anrika sevärdheter, där du bland annat hittar Nils Dacke, Gustav Vasa och Kalmarunionen. 

Som om inte det vore nog har Kalmar även sen medeltiden spelat en viktig roll i Sveriges utveckling som handelsstad. Tack vare hamnstadens lättillgängliga läge i söder har vi sedan länge kunnat kommunicera och handla med grannlandet Danmark via Kalmar, vilket i sin tur bidrog till att staden växte i popularitet.

En populär stad med goda utvecklingsmöjligheter

Idag klassas Kalmar in under kategorin mindre städer/ tätort. Trots dess storlek är staden än idag en av de högst rankade i Sverige för såväl privatpersoner som för företag som vill hitta en ny plats att förankra sig på. 

Samtidigt som det finns ett brett utbud av företag och verksamheter i Kalmar är skorna ännu inte helt fyllda. Det innebär att det finns goda möjligheter för er att hitta en passande plats i staden – med vår hjälp kan ni hyra en lokal som säkerställer att ni ges bästa möjliga förutsättningar att växa och utvecklas, oavsett vilken typ av företag det gäller.

Viktigt att tänka på innan du hyr en lokal i Kalmar

Vi på Visions fastigheter vill att ni ska kunna hitta en lokal att hyra i Kalmar som tillgodoser era behov och önskemål på bästa sätt. Hos oss kan ni känna er trygga med att samtliga steg i processen görs på rätt sätt, så att ni kan hitta rätt!

Läget i staden är avgörande

Viktigt att tänka på innan ni hyr en lokal i Kalmar är att läget kan vara av högsta vikt för att ni ska få ut som möjligt av stället. Det vill säga, det läge ni väljer för er hyreslokal kan komma att vara avgörande för den tillväxt och utveckling ni kan se inom företaget de kommande åren. 

Ett centralt läge kan bland annat vara passande för dig till vill öppna en butik eller hyra ett kontor i Kalmar, medan en hyreslokal belägen i närheten av hamnen eller en bit utanför stadskärnan kan vara att föredra då du vill satsa på industri eller liknande.

Kommunikation mellan hyresgäst och hyresvärd

Utöver lokalens placering är det även viktigt att ni som hyresgäster är överens med hyresvärden om faktorer som pris, regler och villkor, etc. Det finns med andra ord en del att tänka på för att uthyrningen ska gå smidigt och sömlöst, samt kännas tryggt för samtliga parter.

Genom att vända er till oss på Visions fastigheter kan ni känna er trygga med att vi sköter alla steg i processen – vi ordnar med allt från att hitta en passande hyreslokal till att ta hand om kontrakt och kommunikation. 

Vi ser självklart till att välja en hyreslokal i Kalmar som uppfyller alla era krav och önskemål enligt en skräddarsydd lösning. Känns detta som något för er? Då är du varmt välkommen att vända dig till oss för att hitta en passande lokal att hyra i Kalmar!

De mest populära områdena för uthyrning av lokaler i Kalmar

Trots att Kalmar idag klassas som en mindre stad och tätort är det en stad med goda utvecklings- och tillväxtmöjligheter för er som vill expandera i regionen. Det finns många företag som är aktiva i staden idag, och konkurrensen kan inom vissa sektorer och branscher vara både hög och utmanande.

Värt att nämna är dock att utbudet av såväl lediga lokaler som kontor och andra företagsbyggnader kan, trots stor efterfrågan, vara riktigt bra. Det finns lokaler av olika storlekar och utformningar att hyra, både i centrala Kalmar och utanför staden.  Det gäller bara att ni ska hitta den lokal och det läge som gör sig bäst för ert företag. 

Några av de mest populära områdena i Kalmar för uthyrning av lokaler är:

  • Smedby
  • Långviken
  • Skälby

 

Oavsett vad just ni är på jakt efter ser vi på Visions fastigheter till att ni tryggt, smidigt och enkelt kan hitta rätt. Vi erbjuder ett komplett utbud av lediga lokaler att hyra i Kalmar, med personligt anpassade valmöjligheter i alla stadens olika områden och lägen. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Vad kostar det att hyra en lokal i Kalmar?

Kostnaden för att hyra en lokal i Kalmar styrs till stor del av storleken, men framförallt av det läge ni väljer. Generellt sätt är det dyrare, och även mer svårtillgängligt, att hitta lokaler att hyra i centrala Kalmar, till exempel då ni vill hyra ett kontor eller en lokal för butik. En central lokal i Kalmar kan kosta allt från en tusenlapp till flera tusen kronor i månaden. 

Samtidigt har man som hyresgäst i Kalmars stadskärna direkt tillgång till hela stadens kommunikationsnät och alla möjligheter runt omkring, vilket i sig gör att även en hög hyra kan vara prisvärd. Läget är högst avgörande för priset, men läget är också A och O för vilken lokal som kan ge bäst förutsättningar att uppnå de resultat ni önskar. 

För er som är i behov av att hyra en industrilokal, en större företagsbyggnad eller liknande kan det istället vara dyrare att hyra utanför staden, eller i närheten av hamnen. Dessa områden är attraktiva för verksamheter och företagshållning av sådan typ vilket gör att priserna stiger. Där kan kosta upp till tiotals tusen kronor i månaden i hyra.

Företagslokaler att hyra till lägre pris

Samtidigt bör man ha koll på att det i Kalmar är möjligt att hitta lokaler med bra läge, men som hyrs ut till lägre priser. Dessa kan vara av mindre storlek eller lägre standard, men ändå vara ett ypperligt val för er utifrån de behov och krav ni har. Olika lägen är mer eller mindre attraktiva för olika företag, vilket i sin tur innebär att priserna på hyreslokaler varierar stort.  

Vill ni få hjälp med att hitta en lokal som känns rätt på alla plan, inklusive priset, kan ni vända er till oss på Visions Fastigheter. Vi finns till hands enligt era behov, där vi säkerställer att ni hittar rätt företagslokal i Kalmar. Besök vår hemsida eller kontakta oss direkt idag. Välkommen!

Har ni speciella krav, behov eller önskemål?

Oavsett vilka förutsättningar ni har eller kräver, så kan vi på Visions Fastigheter hjälpa till. Klicka på knappen och fyll i formuläret på nästa sida, så kontaktar en av våra fastighetsförmedlare er inom kort.

Våra kunder

Nedan finner du ett urval av företag som har anlitat oss
Visions-Fastigheter-kontakt

Få tillgång till över 200 lediga kontor

– Få tillgång till över 200 lediga kontor
– Få tillgång till över 30 off-market objekt som inte är publicerade
– Vi utför gratis lokalsök där vi presenterar lokaler som passar er
 
Vårt team är dedikerat till att hjälpa dig och besvara alla frågor och funderingar du har. Inget projekt är för stort, eller för litet. Fyll i formuläret så hör vi av oss.