Få hjälp att hitta drömkontoret – utan att det kostar en krona

I jakten på den perfekta lokalen är timing allt – de bästa objekten försvinner ofta innan de hunnit komma ut på marknaden.

1

Du fyller i formuläret

och får en dedikerad projekt-ledare som hjälper dig.

2

Vi scannar alla sajter

för lediga lokaler på öppna marknaden.

3

Vi kontaktar fastighetsägare

för att hitta guldkornen som ännu inte släppts.

4

Vi sammanställer allt

och söker gärna vidare tills vi hittar din perfekta match.

Några av våra Lediga Kontor i Malmö


Hyra kontor i Malmö

Vill du hyra ett kontor i Malmö? Oavsett om du är i behov av att hyra en kontorsplats, ett helt kontor, en lokal för att starta upp ett kontor i Malmö, eller om du är intresserad av coworking kan vi hjälpa dig att hitta rätt. På vår sajt kan du se över en komplett sektion av alternativ av kontorslösningar tillgängliga för uthyrning till dig som söker en plats att arbeta på. Vänd dig till oss med dina behov och önskemål så ser vi till att hitta rätt kontor för dig!

Hyra lokal i Malmö

Vill du hyra ett kontor i Malmö? Oavsett om du är i behov av att hyra en kontorsplats, ett helt kontor, en lokal för att starta upp ett kontor i Malmö, eller om du är intresserad av coworking kan vi hjälpa dig att hitta rätt. På vår sajt kan du se över en komplett sektion av alternativ av kontorslösningar tillgängliga för uthyrning till dig som söker en plats att arbeta på. Vänd dig till oss med dina behov och önskemål så ser vi till att hitta rätt kontor för dig!

Varför hyra kontor i Malmö?

Som en av Sveriges största städer är Malmö en bra plats för dig som vill ta arbetslivet och karriären till nästa nivå, såväl om det gäller som anställd, som ensam egenföretagare eller som ett helt företag. Vi har lokaler som kan passa allt från mindre till större företag, från dig som arbetar ensam till dig som vill hitta nya arbetskamrater och sociala inkörsportar i staden.

För dig som vill jobba i Malmö kan framtiden se mycket ljus ut då staden är högst populär bland både svenskar och internationella besökare. Näringslivet är också stort och brett, och knytpunkterna är många – genom att hyra ett kontor i Malmö kan du ta del av allt detta på det sätt som passar dig. Vi hjälper dig att hitta rätt, där vi på bästa sätt matchar dina behov!

Vilka olika typer av kontor kan jag hyra i Malmö?

En stor fördel med en modern och nytänkande stad som Malmö är att möjligheterna är lika många som antalet invånare. Det vill säga, för dig som vill bli en del av denna möjligheternas stad och få in en fot i arbetslivet kan alternativen om tillgängliga lokaler och kontor att hyra vara många. 

 

Det innebär att du åtminstone kan hitta ett alternativ som passar dig, så vida du har en någorlunda uppfattning om vad du söker och vill ha. Med hjälp och vägledning från oss på Visions fastigheter ser vi till att du kan göra precis rätt val enligt de förutsättningar och behov du har att förhålla dig till. 

Vänder du dig till oss kan vi hjälpa dig att hitta en passande kontorslösning av följande utformning:

Kontorsrum

Ett alternativ att välja då du vill hyra kontor i Malmö är att hyra ett kontorsrum. Detta innebär att du får tillgång till ett helt och komplett rum i en del av en byggnad, lokal eller färdigställt kontor. Beroende på vilket alternativ du väljer kan det finnas möjlighet att för dig inreda rummet enligt egna önskemål, men rummet kan även vara flytande och därmed inte eget. 

Framförallt kan detta vara ett passande alternativ för dig som vill ha tillgång till en trivsam arbetsplats i en inspirerande och social miljö, där du själv kan avgöra när du vill arbeta ostört och när du vill vara en del av helheten. 

Såväl kostnad som avtal och vilka tillgångar du får kan variera väldigt beroende på var i Malmö du önskar sitta. Det kan finnas lediga kontor i Malmö för 100kr/ månad om du kan tänka dig att vara lite flexibel och anpassningsbar. 

Coworking

Det kan även finnas möjlighet att hyra en enstaka kontorsplats, till exempel i ett öppet kontorslandskap, till liknande villkor som för kontorsrum men till lägre pris. Ett sådant alternativ är ett mer modernt upplägg som kallas för Coworking. Kort sagt innebär det att du hyr in dig på ett kontorshotell där du får tillgång till en kontorsplats med stol och bord. 

Hos många Coworking-hoteller finns även tillgång till andra faciliteter och funktioner som i vissa fall kan ingå i priset, eller som annars kan köpas till. Det kan finnas mat och dryck på plats, pingisbord, ytor för häng och umgänge, och så vidare.

Detta finns det gott om i Malmö då behovet av enskilda arbetsplatser på allmänna kontor blivit större i takt med att allt fler arbetar hemifrån, delvis eller på heltid. I centrala Malmö är utbudet stort men priserna kan trots det vara höga. Du kan dock ofta välja mellan olika avtalstyper och därmed även en varierande prisbild beroende på hur dina behov ser ut.

Lokaler för kontor

Vi på Visions fastigheter kan även hjälpa dig att hitta lediga kontor att hyra i Malmö i form av enskilda fastigheter eller lokaler. Det kan till exempel vara passande om ni är ett helt företag som vill få tillgång till en arbetsplats, eller om du har visioner om att starta upp ett nytt kontor från grunden. 

Beroende på var i Malmö du vill sitta och hur dina önskemål kring lokalen i övrigt ser ut kan priset variera stort. Det kan finnas möjlighet att hyra kontor i Malmö för 150kr/ månad, men utbudet är som sagt högst varierande. Ta hjälp av oss så ser vi till att hitta en lämplig lösning för dig.

Hur välja bästa möjliga lediga kontor i Malmö?

För att du och dina potentiella kontorskollegor ska få bästa möjliga upplevelse av det kontor ni hyr i Malmö är det viktigt att du vet vilka behov, önskemål och krav som ska uppfyllas för att detta ska vara möjligt. 

 

Där gäller det inte bara att du ser till vilka behov ni har när det kommer till storlek och läge, samt när det gäller vilka tillgångar, faciliteter och andra funktioner som lokalen ska erbjuda. Utan det gäller även att du gör valet utifrån er budget och önskemål kring prisbild. 

 

Det är inte alltid möjligt att hitta ett ledigt kontor att hyra i Malmö som uppfyller allt, speciellt inte om ni har stora krav men en lägre budget. Att försöka hitta en passande kontorslokal för företag på egen hand kan dock vara en riktig utmaning – därför ska du vända dig till oss för att få rätt hjälp och vägledning redan från början, där vi ökar chansen att hitta det bästa.

Hyra kontorsrum vs coworking i Malmö – vem hyr vad?

När det kommer till att hyra kontorslokaler i Malmö har man sett ett allt större intresse för uthyrning av enstaka kontorsplatser, som coworking platser på kontorshotell, och kontorsrum. 

Båda alternativen innebär att man kan få tillgång till en egen arbetsplats i en levande, inspirerande och företagsam miljö omringad av andra som arbetar utan att du behöver ha en plats på ett specifikt kontor eller företag. Detta är en perfekt lösning för dig som är flexibel med din arbetsmiljö men som ändå mår bra av att sitta i kontorsliknande miljöer. 

Det vanligaste är att man väljer att hyra lediga kontor i Malmö i form av kontorsrum om man är ett större gäng eller en grupp från ett företag som vill sitta ner och jobba ihop. Det kan även vara möjligt att hyra ett sådant rum bara över några timmar för att ha en konferens, ett möte eller annan arbetsrelaterad sammankomst på ett mer professionellt sätt. 

Enstaka kontorsplatser och platser på coworking- ställen hyrs istället ofta av enskilda personer i form av egenföretagare, studenter eller de som i sin arbetsroll eller anställning har möjlighet att jobba från valfri plats. Det är rätt vanligt att kontorshotell med coworking består av både svenska och utländska besökare, med såväl längre som kortare besöktstid. 

Har ni speciella krav, behov eller önskemål?

Oavsett vilka förutsättningar ni har eller kräver, så kan vi på Visions Fastigheter hjälpa till. Klicka på knappen och fyll i formuläret på nästa sida, så kontaktar en av våra fastighetsförmedlare er inom kort.

Våra kunder

Nedan finner du ett urval av företag som har anlitat oss