Få hjälp att hitta drömkontoret – utan att det kostar en krona

I jakten på den perfekta lokalen är timing allt – de bästa objekten försvinner ofta innan de hunnit komma ut på marknaden.

1

Du fyller i formuläret

och får en dedikerad projekt-ledare som hjälper dig.

2

Vi scannar alla sajter

för lediga lokaler på öppna marknaden.

3

Vi kontaktar fastighetsägare

för att hitta guldkornen som ännu inte släppts.

4

Vi sammanställer allt

och söker gärna vidare tills vi hittar din perfekta match.

Några av våra Lediga Kontor i Lund

Hyra kontor i Lund

Är ni i behov av att hyra ett kontor i Lund? Då kan vi på Visions fastigheter hjälpa er att hitta rätt! Vi utgår från såväl era personliga behov och specifika krav som er budget och era visioner för att hitta en skräddarsydd lösning som passar er. Med vår hjälp blir det inte bara mycket enklare att hitta den ideala lokalen för er verksamhet. Utan vi ser även till att hela processen görs tryggt och på rätt sätt, där vi är med under hela resan. Det är kostnadsfritt att använda våra tjänster och vårt team finns alltid tillgängligt om ni har några frågor eller funderingar. Välkommen att kontakta oss då ni vill hyra kontor i Lund!

Hyra lokal i Malmö

Är ni i behov av att hyra ett kontor i Lund? Då kan vi på Visions fastigheter hjälpa er att hitta rätt! Vi utgår från såväl era personliga behov och specifika krav som er budget och era visioner för att hitta en skräddarsydd lösning som passar er. Med vår hjälp blir det inte bara mycket enklare att hitta den ideala lokalen för er verksamhet. Utan vi ser även till att hela processen görs tryggt och på rätt sätt, där vi är med under hela resan. Det är kostnadsfritt att använda våra tjänster och vårt team finns alltid tillgängligt om ni har några frågor eller funderingar. Välkommen att kontakta oss då ni vill hyra kontor i Lund!

Varför hyra kontor i Lund?

Att hyra ett kontor i Lund kommer med många fördelar och förmåner för er som företagare. Lund är en mycket populär stad bland såväl turister och utländska besökare som bland studenter och företag. Staden har under många år gjort enorma framsteg när det kommer till innovation, tillväxt och entreprenörskap, där det idag finns gott om plats att växa. 

Samtidigt är det många som håller med om att Lund är en trevlig stad att arbeta i. Miljöerna som finns att ta del av i de olika områdena är dynamisk, kreativ och inspirerande vilket ofta har en stor positiv påverkan på företagens etableringsförmåga såväl som utveckling och resultat. Hyr ni ett kontor i Lund får ni själva ta del av denna möjligheternas stad!

Att hyra kontor kontra att köpa en företagslokal i Lund

Genom att hyra ett kontor ges ni möjligheten att etablera er, utvecklas och växa i staden utan att ni själva behöver ge er in i fastighetsmarknaden, ansvara för renoveringar och underhåll, eller betala de stora kostnader som kommer med att äga en fastighet eller lokal. 

Istället kan ni vända er till oss för att hitta passande kontorslokaler att hyra, där vi sköter allt från uppstartsmöte till färdigt avtal. Vi ser till att ni som hyresgäst kommer väl överens med den valda hyresvärden och finns därefter tillgängliga under hela processen som en stöttepelare och hjälpande hand vid behov.

Med det breda utbud av hyreslokaler för kontorsverksamhet som vi erbjuder är sannolikheten väldigt stor att ni med vår hjälp kan hitta en lösning som tillgodoser behoven. I Lund finns det många olika områden att vända sig till, både i och utanför staden. Vi på Visions fastigheter ser till att med vår kunskap och områdes-expertis vägleda er rätt.

Vilken typ av kontor kan jag hyra i Lund?

Lund är en stad med gott om valmöjligheter när det kommer till företagslokaler och kontorsplatser att hyra. Det innebär att ni oavsett behov och önskemål kan hitta ett eller flera alternativ som känns passande. Det finns lediga kontorsrum, möjlighet till Coworking, moderna kontorshotell, samt hela kontorslokaler tillgängliga att hyra för företag av olika storlek.

Kontorshotell & Coworking

I Lund finns det en hel del kontorshotell att vända sig till då man vill få tillgång till ett eget kontor. I ett sådant hotell kan ni själva välja om ni vill hyra en eller flera kontorsplatser, och om dessa ska vara i ett öppet kontorslandskap med coworking-spaces eller om de ska vara i ett eget kontorsrum. 

Coworking kan vara trevligt om man jobbar ensam, medan ett mer privat kontorsrum med flera platser kan vara passande då man är många. En fördel med att hyra kontorsplatser på ett kontors- eller coworking hotell i Lund är att tjänster som reception, städning, wifi, mötesrum, umgängesplatser och andra faciliteter brukar ingå i hyran.

Kontorslokal

Att hyra en kontorslokal i Lund kan vara passande för större företag som vill starta upp eller få tillgång till en arbetsplats i staden. Det finns kontorslokaler att hyra i olika områden av Lund, bland annat i de attraktiva områdena kring Centrala Lund och centrum. 

Det finns även kontor att hyra en bit utanför stadskärnan, där lugnet infinner sig på ett annat sätt och där det ofta är både billigare och mer tillgängligt att hitta lediga alternativ. Vi på Vision Fastigheter erbjuder ett brett utbud av hyreslokaler för olika behov och önskemål – kontakta oss så ser vi till att hitta en skräddarsydd lösning som passar er bäst.

Hur välja bästa lediga kontor i Lund?

Det kan vara lite av en utmaning att hitta lediga kontor att hyra i Lund. Detta gäller speciellt om ni är intresserade av att hyra mer centralt, samt om ni har specifika krav på storlek och tillgängliga faciliteter. Det krävs att man har rätt kontakter och att man vet vilka lägen som kan vara aktuella, för att man därefter ska kunna söka sig fram i rätt område. 

Vi på Vision Fastigheter gör processen om att hitta lediga kontor enkel, trygg och smidig. Så snart ni förser oss med information om vad ni eftersöker, sätter vi igång vårt arbete med att hitta passande alternativ. Det såväl vad gäller läge, faciliteter, storlek, utformning och pris. Med vår hjälp kan ni hitta bästa lediga kontor i Lund för er verksamhet. Välkommen!

Har ni speciella krav, behov eller önskemål?

Oavsett vilka förutsättningar ni har eller kräver, så kan vi på Visions Fastigheter hjälpa till. Klicka på knappen och fyll i formuläret på nästa sida, så kontaktar en av våra fastighetsförmedlare er inom kort.

Våra kunder

Nedan finner du ett urval av företag som har anlitat oss